Nintendo te lanceren van Super Mario Run voor Android op donderdag

super mario run hack

Nintendo is ingesteld op vrijlating Super Mario Run voor Android op donderdag 23 maart.

Super Mario Run is een side-scrolling, auto-running video game. Het is een van de eerste spelen van Nintendo ontwikkeld voor mobiele apparaten.En onze Nintendo Super Mario Run Hack is beschikbaar op 24 maart na het loslaten

Super Mario Run werd in December 2016 gelanceerd voor iPhone en iPad. Het is compatibel met iPhone, iPad en iPod touch-apparaten met iOS 8.0 of hoger.

U kunt het downloaden van de App opslag kostenloos. Of gewoon wachten tot donderdag te downloaden en te spelen op uw Androïde apparaat.

Hoe te spelen?

Super Mario Run beschikt over de meest iconische videospel held aller tijden. Het heeft drie modi: de belangrijkste spel; een Toad Rally modus waar je tegen geesten van andere spelers concurreren; en een Mushroom Kingdom-modus.

Mario loopt vooruit op zijn eigen maar is afhankelijk van de kraan van een enkele vinger te springen over obstakels, vermijden van vijanden, stijlvolle bewegingen Trek, verzamel munten en bereiken de vlaggenmast Voltooi cursussen.

Naast Engels ondersteunt Super Mario Run ook Japanse, Duitse, Franse, Spaanse, Portugese, Italiaanse, Nederlandse, Russische en traditionele Chinese taal.

Super Mario Run Android een overweldigen antwoord gekregen. Het spel meer dan 5 miljoen dollar in inkomsten gegenereerd gedurende de eerste 24 uur na de release op 15 December. Het werd de snelst groeiende app in iOS geschiedenis. Het was meer dan 5 miljoen keer gedownload tijdens de eerste 24 uur en meer dan 50 miljoen keer tijdens zijn eerste week van release.

Super Mario Run werd geproduceerd door Shigeru Miyamoto.

“Het wachten is bijna voorbij voor een Super Mario game die kan worden afgespeeld op mobiele apparaten,” zei Doug Bowser, Nintendo van Amerika’s senior vice president verkoop en marketing, in een verklaring van vorig jaar. “Ontwikkeld onder leiding van Mario Maker Shigeru Miyamoto, Super Mario Run brengt een nieuwe kijk op de serie geliefde actie-platformactie gameplay op iPhone en iPad voor de eerste keer.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *